Descoperire cumplită într-o parcare din Oradea. Localnicii au fost alertați de mirosul greu din zonă și au chemat Poliția


Descoperire șocantă în Bihor. Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză acoperită cu nisip. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Poliţiştii au dat de cadavrul unei femei care era ascuns într-o remorcă. Pe o altă femeie au găsit-o sechestrată în blocul din apropiere. Era înfometată şi plină de răni, dar încă în viaţă. Din primele date, există suspiciunea că cele două, care ar fi surori, au fost victime ale proxeneţilor. 

Alarma a fost dată marţi dimineaţa, când cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă parcată într-o zonă de blocuri. Trupul fusese pus într-o valiză, care ulterior a fost acoperită cu nisip.

Cadavrul a fost descoperit de locuitorii din zonă, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, ca urmare a mirosului degajat de corpul în descompunere. Anchetatorii au luat imediat în calcul că este vorba de o crimă.

ui.jpeg

Trupul femeii de 31 de ani a fost găsit în jurul orei 7. Era în poziţie ghemuită şi se crede că decesul ar fi avut loc vineri sau sâmbătă. Crima s-a comis în afara oraşului, au stabilit anchetatorii. 

La scurt timp, poliţiştii au primit o informare că într-un bloc din apropiere ar fi o persoană sechestrată. Oamenii legii au găsit o femeie în stare gravă, în vârstă de 25 de ani, cu multiple leziuni pe tot corpul, nemâncată. În prezent, aceasta se află la unitatea de primiri urgențe, scrie Observator

Comentarii Facebook