Demis pentru că a destabilizat TVR Cluj, Romeo Couți este repus director de noua conducere de la București

 

Romeo Couţi este de vineri, 29 septembrie, coordonator al Studioului TVR Cluj, fiind numit prin ordin direct de către directorul general interimar, Doina Gradea.

 

Decizia a fost comunicată angajaților printr-un mesaj trimis prin intranet în cursul zilei de vineri. 

 

Romeo Couţi este, începând de astăzi, 29 septembrie 2017, coordonator cu atribuţii de director interimar al Studioului TVR Cluj, în urma deciziei Directorului General Interimar, Doina Gradea.

 

Jurnalist cu peste 27 de ani de experienţă tv, Romeo Couţi a intrat în echipa TVR Cluj în anul 1990, unde a ocupat, de-a lungul timpului, funcţiile de redactor şef Redacţia Social Economic, redactor şef Redacţia Ştiri, director al studioului TVR Cluj.

 

Ca jurnalist, Romeo Couţi a realizat reportaje de anchetă pentru emisiunile ”Reporter în anchetă” şi ”Banii vorbesc”, a moderat talkshow-ul cu tematică social-politică ”Întrebări pentru o funcţie” şi a fost prezentatorul grupajului informativ TVR Cluj.

 

În 1998, a susţinut înfiinţarea Fundaţiei de Jurnalism Independent Cluj, anul următor devenind director executiv al Centrului de Formare în Jurnalism şi Audiovizual Cluj. Romeo Couţi a mai ocupat funcţia de Preşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor din presă Cluj, în prezent fiind Preşedintele Forumului Internaţional al Jurnaliştilor Români. 

 

În perioada 31 martie – 28 septembrie a.c., conducerea interimară a studioului teritorial a fost asigurată de Irina Radu”, se arată în mesajul directorul general al TVR.

 

În mesaj nu se spune nimic despre raportul dezastruoas de activitate pe baza căruia fostul director al TVR, Irina Radu, a decis demiterea lui Couți din funcția de director al TVR Cluj, în luna martie 2017.

 

Foto: Romeo Couți, asistând miercuri, 27 septembrie, la audierile Doinei Gradea, în Parlament

Comentarii Facebook