Decizia definitivă a Curții de Apel Cluj! Primarul Cătălin Cherecheș merge la închisoare pentru cinci ani


Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat astăzi, prin decizie definitivă, la o pedeapsă de cinci ani de închisoare în dosarul de mită. Este aceeași sentință pronunțată în primă instanță și decizia Curții de Apel Cluj este definitivă.

În completul de judecată s-a aflat judecătoarea din Cluj Georgiana Hîngan Fărcaș, pe care socrii lui Cătălin Cherecheș au încercat să o mituiască prin intermediul mamei acesteia, Rodica Hîngan Fărcaș. 

Dorin Gliga și Claudia Gliga, socrii lui Cătălin Cherecheș, se află deja în spatele gratiilor fiind arestați preventiv, după ce soacra primarului a fost prinsă în flagrant cu 50.000 de euro pe care voia să-i dea mamei judecătoarei Hîngan Fărcaș. Mita, parte dintr-o sumă de 100.000 de euro, era menită să-i asigure achitarea lui Cherecheș. 

Presa locală și națională au relatat că strategia strămutării dosarului - care până în prezent nu a avut succes - era menită să îi câștige timp lui Cherecheș, astfel încât să survină prescrierea faptelor, iar procesul să înceteze.

Comentarii Facebook