Dansuri pe masă la petrecerea din Feleacu. Organizatorul e chemat la Poliție - VIDEO


Sâmbătă noaptea s-a dansat pe mese la petrecerea ”Black sunset”, de la Feleacu. Fetele au urcat pe mese și au dansat până la 4 dimineața, fără teamă de coronavirus.

Imaginile cu petrecerea au împânzit rețelele sociale, fiind ușor pentru autorități să stabilească ce reguli au fost încălcate. Distanțarea fizica nu a existat, iar petrecerile de tip club sau discotecă sunt interzise în spații închise. 

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat că a fost identificat organizatorul evenimentului din Feleacu și că a fost deja invitat la poliție pentru a fi audiat în baza legii 55/2020. La petrecerile organizate în Feleacu au participat circa 100 de persoane, iar potrivit legii pot participa maxim 20 de persoane, cu respectarea regulilor de distanțare fizică. 

Pe lângă organizator ar putea fi amendați și petrecăreții, așa cum s-a mai întâmplat la alte evenimente scăpate de sub control. La o nuntă din Olt, polițiștii au dat amenzi de 125.000 de lei, după ce au văzut imaginile cu petrecerea pe Facebook și i-au identificat pe participanți. 

Organizatorul petrecerilor ilegale de la Feleacu, amendat pe baza imaginilor - VIDEO

Comentarii Facebook