Miercuri 24 Aprilie

Daniel Metz va primi titlul de Profesor Honoris Causa al UBB - FOTO


Universitatea Babeș-Bolyai îi va decerna luni, 11 octombrie 2021, de la ora 14.00, lui Daniel Metz titlul Profesor Honoris Causa.

Dr. Daniel Metz, președintele Consiliului de Administrație NTT Data România, va primi titlul în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată în Aula Magna a Universității Babeş-Bolyai (str. Mihail Kogălniceanu, nr.1).

Sunt mai mult decât onorat și emoționat de anunțul Universității Babeș-Bolyai, care a decis să îmi acorde titlul de Profesor Honoris Causa. Este o distincție de care eu sunt extrem de mândru și mă bucur foarte mult. Sentimentul acesta de bucurie este egalat, în aceeași măsură, de aprecierea din partea propriilor studenți și, mai ales, succesul acestora. Mereu am considerat că ei reprezintă viitorul și că ar trebui să investim mai mult în educația lor. Mă bucur să fiu înconjurat de astfel de oameni de vază, cum sunt cei din cadrul Universității Babeș-Bolyai, unde sunt profesor asociat și am ocazia să fiu alături de studenți, tineri cu potential enorm, în care eu am foarte mare încredere”, a precizat Daniel Metz.  

Laudatio va fi prezentată de prof. univ. dr. Anca Andreica, decanul Facultății de Matematică și Informatică.

Având în vedere situația epidemiologică din țară, ceremonia va fi organizată respectând normele de siguranță pe timpul pandemiei și va fi adaptată noilor decizii și reglementări naționale până la data respectivă.

PHC-Metz-01-2.png

Comentarii Facebook