Dacă te cheamă cum trebuie, la Cluj-Napoca ”poți primi doar AVERTISMENT chiar dacă încălcând legea ai produs un accident?” - FOTO


O șoferiță a produs un accident pe strada Mărginașă, intrând cu tupeu pe sens unic, dar s-a ales numai cu un avertisment. Cum e posibil așa ceva? Ei bine, se pare că doamna de la volan are un soț cunoscut în oraș.

Că veni vorba de sensuri unice, de poliție locală care oprește șoferii pe Dragalina, vă arăt că deși pe strada Mărginașă, de la un anumit număr în sus este sens unic, sunt destul de mulți care coboară pe Prunilor, iar mai apoi pe Mărginașă pe interzis.

A existat si un accident produs din cauza faptului că o cucoană cobora fără nicio jenă pentru ceilalți participanți la trafic, dar nici pentru lege. Ce face Poliția ? Păi îi dă AVERTISMENT după ce a provocat ACCIDENT.

Ce mesaj ne transmite poliția?

1. E voie sa circuli pe sens unic că nu pățești nimic?

2. Poți primi doar AVERTISMENT chiar dacă încălcând legea ai produs un accident?

3. Depinde cine ești sau ce relații ai, ”duamna” în cauză purtând același nume cu a unui renumit arhitect care face parte din Comisia Zonală a Monumentelor Istorice.

În loc de concluzie: Aveți grijă când o luați pe străzi cu sens unic, legea nu vă protejează, dacă dinspre indicatorul de sens interzis vine cine nu trebuie”, a explicat un șofer.

419262183_7495589760475114_3918386909743137232_n.jpg

Comentarii Facebook