Dacă nu la Cluj, atunci unde? Un șofer de troleibuz a returnat o geantă plină cu bani


O studentă de la UMF Cluj, din Anglia, și-a uitat geanta într-un troleibuz din Cluj, iar Moș Nicolae a venit mai repede pentru ea, în persoana șoferului care i-a returnat bunurile..

Studenta și-a uitat în troleibuz geanta în care era suma de 3.200 de lire sterline și 2.200 de lei, în seara zilei de 4 decembrie 2019. Tânăra ”a urcat în troleibuzul nr. 5, la stația Piața Mărăști, o tânără din Anglia împreună cu un prieten. M-a întrebat care este stația cea mai apropiată de Unirii. S-a așezat pe scaunele din față și a coborât la stația indicată pentru a ajunge la destinație. După un timp, am observat că și-a uitat geanta pe scaun. Am anunțat la dispecerat. Cred că și ea a anunțat pierderea la un alt coleg”, a relatat cazul șoferul erou Rusu Vasile, conform DCnews.

După o oră, m-a așteptat tot în stația Mărăști și i-am returnat geanta. Mi-a spus că avea în aceasta, pe lângă actele de identitate, suma de 3.200 de lire sterline și 2.200 RON. Plângea! Mi-a mulțumit nespus!”, a mai spus șoferul.

Acesta spune că a returnat totdeauna banii găsiți, pentru că ”nu te poți bucura de astfel de bani pierduți din simplul motiv că nu sunt ai tăi”, conform DC News


Comentarii Facebook