Cursă pe străzile Clujului. Un șofer beat și fără permis, urmărit de polițiști


Noaptea trecută, o cursă nebună a avut loc pe străzile Clujului, după ce șoferul unui autoturism nu a oprit la cerința polițiștilor.

La data de 12 ianuarie, în jurul orei 01.20, polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus pe Aleea Slănic din Cluj-Napoca, însă conducătorul acestuia nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea.”, anunță IPJ Cluj.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp, pe strada Alexandru Vaida Voievod. În momentul verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar inspecția tehnică periodică a autovehicului se afla în afara perioadei de valabilitate.

Totodată, polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,30 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii Facebook