Cum te poate costa o clipă de neatenție în trafic. Un motociclist clujean a suprins momentul în care a făcut accident VIDEO



 

Neatenția în trafic poate costa mult, iar drept dovadă sunt numeroasele accidente cauzate de participanți la trafic care ajung să fie distrași.


Un astfel de incident a fost surprins de un motociclist din Cluj, care a filmat momentul în care a intrat într-o mașină.

Motociclistul își recunoaște vina, precizând că a cauzat accidentul din cauza neatenției, el aruncându-și privirea asupra unui bărbat care ergea cu trotineta pe stradă, printre mașini.

Din fericire acesta circula cu viteză redusă și nu a fost rănit. Imaginile au fost surprinse de camera montată pe casca motociclistului, acesta postând apoi video-ul pe site-ul de specialitate trafictube.ro.

Ce am facut din cauza unei clipe de neatentie in trafic .. Eram cu ochii pe tipul cu trotineta din momentul in care a aparut printre masini . Nu am observat stopurile de frana ale masinii , care a inceput sa franeze fix cand imi intorceam eu capul dupa tipul cu trotineta. Cand am realizat ca masina din fata a oprit , mai aveam cam 5 – 7 metrii pana in el (camera filmeaza la unghi mare si masina pare mai departe) . Aveam cam 30-40 km/h si am reusit sa reduc un pic pana am lovit masina. Daune la masina numarul si bara spate zgariata si putin ciobita sub numar , iar la motocicleta o oglinda , furca , farul si aripa . Din fericire eu am scapat doar cu o vanataie in genunchi si cam atat.

A coborat tipul in camasa maro din masina din fata celei pe care am lovit-o , un instructor auto , si a inceput sa isi descarce nervii pe mine ( nu imi dau seama din ce motive , deoarece el nu avea nici o treaba , doar ca se afla acolo la acel moment) . Nu imi mai amintesc ce urla ca eram un pic socat , tot ce mai retin sunt cuvinte de genu „teribilist” , „are el filmat pe camera ce a facut” si tot arata cu degetul spre mine . Da , a fost vina mea , am comis-o din cauza ca am fost neatent , dar nu stiu ce vroia omul ala sa imi demonstreze.. De acasa pana la locul cu pricina am venit doar in coloana deci nu era nici o sansa sa ma fi vazut facand cine stie ce nazbatie prin trafic sa aiba vre-un motiv sa se ia de mine.

In concluzie , chiar daca stiam lucrul asta , acum mi-e mai clar ca nu e ok sa iti iei ochii de la drum si sa fii cascat”, a explicat utilizatorul trafictube.ro.








Comentarii Facebook