Cum sunt spălate străzile la Cluj-Napoca. Un clujean s-a trezit cu mașina plină de noroi FOTO UPDATE



Un clujean se plânge de faptul că cei care se ocupă de curățenia străzilor din municipiul Cluj-Napoca lasă un dezastru în urma loc.

Cititorul Știri de Cluj susține că și-a găsit mașina murdară de noroi, sâmbptp dimineața, după ce a fost spălată strada.

Asa se spala strada Dambovitei vis a vis de Expo Transilvania,duminica dimineata la ora 8 de catre firma de salubritate Veres Brantner.Sunt de o nesimtire fara margini,de cate ori trec cu furtunul lasa toate masinile in ultimul hal,iar ziua anuntata pentru spalat este joi,pentru aceasta strada.Asa am gasit masina in aceasta dimineata dupa ce au trecut cei de la salubritatea stradala”, ne-a scris clujeanul nemulțumit.





Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite informații sau imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

----------------------

 

UPDATE

 

 

Reprezentanții companiei Vereș-Bratner și-au recunoscut vina și l-au recompensat pe bărbatul care și-a găsit mașina stropită cu un bon pentru spălătorie.

 

 

”Referitor la cele semnalate ieri,in legatura cu spalatul strazii Dambovitei si stropirea masinii cu noroi,vreau sa va spun urmatoaele: astazi(luni) , in jurul orei 11,in parcare,am fost asteptat de un reprezentant al firmei de salubritate Veres Brantner care a recunoscut masina, acesta si-a cerut scuze in numele companiei si al angajatilor acesteia si mi-a oferit un bon de spalare interior-exterior”, ne-a spus Muncaciu Daniel.

Comentarii Facebook