Cum se asfaltează pe ploaie torențială la Dej. Afară turna cu găleata, dar muncitorii lucrau cu spor VIDEO



Pe muncitorii care se ocupă de reabilitatea străzii Somcutului, din Dej, nu îi sperie nici măcar ploile torențiale, când vine vorba de lucrat.

Cu toate că luni ploua destul de tare, lucrătorii asfaltau de zor de zor și nici măcar înjurăturile șoferilor care treceau prin zonă nu i-au descurajat.

Mai mult decat atat, dupa ce materialul din utilajul de asfaltat s-a terminat, o alta raba incarcata cu alte 20 de tone de asfalt a venit la fata locului pentru a realimenta utilajul, iar asfaltarea a continuat. Locuitorii din zona, dar si soferii au privit mirati cum strada respectiva este reabilitata pe ploaie, fiind convinsi ca durata de “viata” a asfaltului turnat in astfel de conditii nu este foarte mare, scrie dejeanul.ro.

Strada Somcutului face parte dintr-un proiect de reabilitare a 23 de străzi din Dej, proiect ce trebuie finalizat până la finele anului, iar cei responsabili de asfaltare sunt în criză de timp, deoarece firma care se ocupă de schimbarea canalizărilor i-a întârziat foarte mult.

Comentarii Facebook