Cum protesteaza o "ciumpalaca" la Cluj: Ies in strada cu "vuvuzeaua" mea si plang dupa ciumpilicii mei VIDEO


Terezia Muresan este o clujeanca prezenta in fiecare seara in Piata Unirii, pentru a protesta impotriva presedintelui si a guvernului. Ea s-a autointitulat "ciumpalaca".

"Am fost numiti viermi, ciumpalaci si in toate felurile. Daca ma pot numi asa, eu sunt o ciumpalaca, care plang dupa ciumpilicii mei, alungati din tara. Doi copii am si amandoi sunt plecati de 14 ani. Au fost scoliti. Bine nu sunt la capsuni si lucreaza in domeniul lor, dar nu sunt in tara", a spus Terezia Muresan.

Ea a mai povestit ca nu este pensionara, dar a trait dintr-o indemnizatie de revolutionar. "Domnul Boc a considerat ca nu mai trebuie sa o primesc pentru ca meritele din Revolutie din Cluj pot fi sterse si indemnizatia, care a fost conferita cu legea 341 a incetat si acum sunt la zero venit", a mai relatat protestatara.

Ea militeaza in fiecare seara in Piata Unirii si a devenit cunoscuta pentru instrumentul pe care il "agita" in fiecarea seara si face zgomot. "Este vuvuzeaua mea. Vuvuzeaua protestelor de la Cluj. Ies in strada pentru ca avem nevoie de sanatate, educatie si cultura. Fara acestea nu putem merge mai departe ca si popor. Trebuie sa fie o schimbare si o asteptam de la presedintele Traian Basescu, pe care l-am ales", a mai spus Terezia Muresan.

 

Protest la -16 grade in Piata Unirii, cu steagul in jurul gatului! "Emil Boc, nu uita, in Cluj n-ai ce cauta" VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook