Cum își bate joc Compania de Apă din Turda de oameni. Au distrus tot spațiul verde: Nimeni nu ne mai poate vindeca! - VIDEO

 

Compania de Apă Arieșul SA, din Turda, a intervenit pe strada Ioan Rațiu, unde a reparat canalizarea. Până aici, totul bine. Bătaia de joc vine abia după. Un locatar relatează că au lăsat în urmă o groapă plină cu noroi.

Strada Ratiu... 2021...CCA Turda vine si repara canalizarea. Aici a fost un spatiu verde, frumos, cu copaci si arbuști.... Asta au lăsat in urma..... Mâncătorii ăștia de seminte asta au lăsat in urma. Era și un batator de covoare pe care l-au scos si l-au lăsat asa. Este un noroi incat poti ramane blocat cu mașina. Primăria Turda așa se lucreaza? Nu va este rusine? Este o groapa plina de noroi!!!!”, a relatat un turdean.

Se pare că acest stil de lucru nu este ceva izolat. ”Asa au făcut și pe str Zorilor, nr. 8. Au săpat au lăsat pe carosabil pământul și au distrus toată aleea pietonala”, a spus alt persoană.

Cred ca nimeni nu ne mai poate vindeca. Am fost obisnuiti sa traim in mizerie, nu ne place frumosul!”, a mai spus o femeie.

Probabil că nu sunt prevăzute sume și pentru refacerea locului, cu spațiu verde, amenajat.

Primăria din Turda este condusă de Cristian Matei, actual PNL, fost PSD. Compania de Apă Arieșul (CAA) SA este condusă de Bobic Ionuț Bogdan, un tânăr de 34 de ani. CAA este subordonată Primăriei Turda, fiind controlată de primarul în funcție. 

Comentarii Facebook