Cum i-a evitat Viorica Dancila pe protestatarii din Cluj. Huiduieli la UMF Cluj si declarații-VIDEO


UPDATE 2

Premierul Viorica Dăncilă a plecat de UMF Cluj în jurul orei 14.15, după ce a răspuns la trei întrebări. Vezi VIDEO mai jos.

Democrația presupune opinii divergente. Asta este democrația, dar modul în care acționează, modul în care se manifestă nu îi reprezintă pe români. Această manifestare violentă, aceste lucruri urâte, jignirile, arată că de fapt nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte și nu au ce să spună românilor, și atunci se manifestă cum ați văzut. Dacă sunt nemulțumiți de ceva pot să aducă în opinia publică orice lucru pe care ei îl consideră greșit, dar ca să vii și să jignești, să țipi și arunci acest lucru nu le face onoare. Ar trebui dânșii să își revizuiască comportamentul, pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil de mai multe televiziuni. Avem summitul de la Sibiu și nu cred că este opostun nici acum și nici mai târziu”, a spus premierul Viorica Dăncilă. 

--------------------

UPDATE 1

La ora 15.15 premierul Viorica Dancila a ajuns la sediul UMF Cluj de pe strada Victor Babes. Multimea a scandat "M..e PSD" si "Jos guvernul" si "Jandarmeria apara hotia".

Masinile oficiale au intrat in parcarea UMF si premierul nu a ajuns in fata protestatarilor.

--------------------

UPDATE

Premierul a ajuns la Institutul Oncologic la ora 14.30, dar nu a intrat pe la "Oficiala", ci prin capela de langa Institut.

Protestatarii au huiduit si au fugit pe strada Republicii pentru a ajunge la intrarea de la capela.

---------------

Premierul Viorica Dancila este asteptata la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca de un alai de protestatari.

Premierul i-a evitat la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, mutand intalnirea cu activul de partid local la sala de nunti de la complexul Mercur.

Premierul ar trebui sa ajunga la Institutul Oncologic la ora 14.15.

20190509_142614.jpg

Un medic cu curaj a postat in geam la Institutul Oncologic un afis de protest.

Cum i-a evitat Viorica Dancila pe protestatari si la Oncologia Cluj. Huiduieli -VIDEO

Comentarii Facebook