Cum comentează ”U” Cluj acuzațiile de blat cu Pandurii: Mi se par o aberație



Președintele echipei pandurii Târgu Joi, Eugen Pârvulescu, a fost acuzat de acționarii echipei pe are o conducere că ar fi măsluit meciul cu ”U” în favoarea clujenilor.

Administratorul Universității Cluj, Vlad Munteanu, a declarat că aceste acuzații sunt aberante și au afectat imaginea clubului.


"Nu comentez deciziile celor de la Pandurii, dar acuzaţiile de blat la respectivul meci mi se par o aberaţie. Trebuie să fii orb să nu vezi că jucători precum Nistor, Roman, Cordoş, Unguruşanu şi alţii nu şi-au dorit victoria. Dacă Mihai Roman ne dădea gol din penalty, ar fi fost posibil să ne dea vreo 2-3 goluri Pandurii. Nu cred că Eugen Pârvulescu îşi permite în anul 2015, sau oricare alt preşedinte de club îşi permite să de ducă la alt preşedinte sau alţi jucători şi să le spună: azi trebuie să pierdeţi! Nu este un scenariu realist. Cred că e primul preşedinte suspendat pentru astfel de suspiciuni", a spus Munteanu pentru stiridesport.ro.

Pârvulescu a fost suspendat din funcție pentru trei luni, după ce acționarii echipei Pandurii Târgu Jiu l-au acuzat că ar fi făcut blat cu fosta sa echipă, Universitatea Cluj, în partida din data de 20 martie.

Comentarii Facebook