Cum arată copacii Clujului după „renovarea” parcurilor de către administrația Boc: Din păcate realitatea nu poate fi „Photoshop-ată” - VIDEO


În ce măsură are grijă administrația locală de puținele spații verzi ale municipiului Cluj-Napoca, explică mai mulți clujeni care au surprins cum sunt „tratați” arborii în timpul lucrărilor de renovare a parcurilor. În recent renovatul parc „Ștefan cel Mare”, din spatele Operei Naționale, un arbore ce apărea în randări „falnic și verde” pare acum complet uscat.

Din păcate, „piatra” a luat locul spațiului verde, deși clujenii s-au opus acestui lucru încă de la început, iar arborii se pare că au de suferit în consecință.

„Clujul #verde. Recent renovatul Parc Stefan cel Mare. Piatră cat de multă. În randarea publicată anul trecut în august (l.e. - pardon, acum doi ani, in august 2021) pe canalele de propagandă ale primarului, acest arbore apare falnic și verde. Din păcate realitatea nu poate fi Photoshop-ată”, a transmis Iosif Kerekes pentru „Clujul civic”.

Soarta copacilor de pe strada Universității este la fel de incertă, urmează o perioadă caniculară, iar mulți copaci în urma lucrărilor de renovare inițiate de administrația Boc au rămas cu rădăcinile afară. 

„Din nou despre teii de pe Universității. Se lucrează de zor la strada "bibelou" de porțelan. Teii sunt cu rădăcinile afară. Urmează temperaturi ridicate din nou, dar noi continuăm să tăiem copaci frumoşi, cu coroană umbroasă, ca să avem pavaje frumoase, la nivel, conform planului domnului arhitect”, a relatat o clujeancă.

Foto: Facebook/Lucrina Stefanescu

Video: Clujul civic

rad.jpg

Comentarii Facebook