Cum a rămas un bătrânel din Dej fără borseta plină cu bani. Un cuplu a luat-o fără pic de jenă VIDEO



Un bărbat din Dej a rămas fără forseta în care avea suma de 600 lei și toate actele. Incidentul s-a întâmplat din cauza faătului că bătrânul a fost neglijent, însă acesta spera să și-o recupereze, după ce un cuplu a găsit-o, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Totul s-a petrecut la sfarsitul lunii mai in fata unui local de pe strada 1 Mai. Batranul trebuia sa se intalneasca cu o persoana dupa care sa mearga la un notar public pentru a incheia niste acte. Avea asupra sa o servieta si borseta cu bani, pe care le-a lasat pe pervazul unui geam cat timp a vorbit la telefon. La plecare insa, din neglijenta si-a luat doar servieta, borseta ramanand pe pervaz, scrie dejeanul.ro.

Mai multe persoane s-au uitat la borsetă în timp ce treceau prin zonă, însă niciunul nu a îndrăznit să o ia. Totuși, la un moment dat un cuplu, care venea dinspre gară, a pus ochii pe geantă. Aceștia au așteptat câteva minute, iar când au crezut că nu îi vede nimeni, au luat-o și au plecat.

Bătrânul s-a întors la fața locului, dar nu și-a mai găsit borseta, așa că a apelat la polițiști.

oamenii au așteptat zâteva zile, în speranța că cei care au luat-o o vor preda la poliție, sau o vor returna proprietarului, acesta având și buletinul înauntru, dar așteptarea a fost în zadar. Într-un final, bătrânul a făcut rost de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și a decis să le facă publice, în speranța că cineva îi va recunoaște pe făptași.

Comentarii Facebook