Criza altora! Alesii din comuna Mihai Viteazu si-au "votat" o excursie in Macedonia. Elevii din localitate merg pe banii lor


Consilierii locali din comuna Mihai Viteazu si-au "votat" o excursie in Macedonia in perioada 12 - 16 iulie 2010, la un festival international de dansuri folclorice pentru copii. Elevii care vor merge sa reprezinte comuna in Macedonia, vor trebui sa isi plateasca deplasarea.

Consilierii locali au decis ca din delegatia oficiala sa faca parte primarul Ioan Zerg, dar si consilierii Mihail Turdean, Marian Popescu, Horea Nicoara, Pal Lovasz si Mircea Tolomeiu. Fiecare va primi o diurna de 160 de euro din bani publici, din care isi vor achita masa si cazarea.

"Cei 60 de membri ai Ansamblurilor Ariesana si Rudiek nu au fost la fel de norocosi si trebuie sa scoata din buzunar cate 90 de euro pentru fiecare zi petrecuta in Macedonia, plus 10 euro pentru asigurarea de sanatate si o croaziera pe un lac", a declarat consilierul local Nicolae Nicu Gaja.

Gaja a mai spus ca nici macar ionstructorul ansamblurilor nu are platita deplasarea si considera ca acordarea unei diurne pentru alesii locali este "un mijloc pentru a-si plati deplasarea din bani publici. La Campia Turzii a fost un caz similar si au fost nevoiti sa returneze banii. Am cerut sa se specifice acolo acest lucru".

Comentarii Facebook