Luni 30 Ianuarie

Crin Antonescu crede că șansele lui Ponta să ajungă președinte au scăzut: ”Nu e un curajos”Fostul partener de guvernare al lui Victor Ponta, Crin Antonescu, consideră că premierul ”s-a pierdut” și că șansele de a câștiga alegerile prezidențiale i s-au cam împuținat.

Mie îmi pare rău şi pentru Ponta. Ponta s-a pierdut (...). Îmi pare că şansele de a câştiga Preşedinţia i se împuţinează - şi ăsta e un lucru bun. Deşi are foarte multe atuuri în mână, îmi pare că le joacă rău, îmi pare că face greşeli, îmi pare că încearcă să evite nişte împrejurări pe care ar trebui să le tranşeze ca lider şi îmi pare că nu poate să ţină piept propriului partid, ceea ce, cum ştim de la AAdrian Năstaseîncoace, i-a cam făcut pe pesedişti să piardă Preşedinţia”, a spus Antonescu în cadrul unei emisiuni la TVR 1.

Fostul lider PNL susține că Ponta are multe temeri, deși a”re în spate ditamai armata”.

Domnul Ponta nu e un curajos. Are temeri foarte serioase şi chiar dacă are în spate ditamai armata, are ditamai Antena, are ditamai, numai chestii ditamai are în spate, nu e un om care să doarmă liniştit”, a spus Antonescu.

Comentarii Facebook