Criminalul femeii de 90 de ani dintr-un sat clujean susține că nu își aduce aminte ce a făcut


Tânărul de 19 ani care și-a omorât vecina de 90 de ani a fost arestat de Tribunalul Cluj.

Sever Hălmagian, 19 ani, și-a sodomizat o vecină, o femeie în vârstă de 90 de ani, și au dispus, arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Crima din localitatea Câțcău, județul Cluj, este greu de descris, având în vedere brutalitatea.

Hălmăgian a mers la casa vecinei sale, în cursul nopții, și a ”desfiletat” siguranța din panoul Electrica, pentru ca totul să fie făcut pe întuneric. Acesta a intrat pe geam, în casp, și a lovit-o pe femeie cu pumnul în zona capului. Victima a căzut și s-a lovit la cap, iar agresorul a încercat să o violeze, fiind inconștientă. Hălmăgian era prea beat pentru a face ceva, dar medicii legiști din Cluj susțin că femeia a fost sodomizată cel mai probabil, de agresor, care și-a folosit degetele, scrie Evz.ro.

Victima s-a trezit la un moment dat și a fost lovită cu un par în cap, iar apoi a fost sufocată cu o pungă. Bărbatul a furat câteva lucruri fără valoare, un briceag un telefon mobil, vechi, și un încărcător.

Sever Hălmăgian a negat că a comis crima, dar avea urme de sânge pe corp. În cele din urmă, acesta a spus că nu își aduce aminte să fi făcute ceva, fiind foarte beat.

Comentarii Facebook