Vineri 29 Mai

”Criminalul cu Renault”, Paul Gheorgheci, condamnat la 5 ani de închisoare. El a omorât 2 bătrâni în Grigorescu pe trecerea de pietoni - EXCLUSIV

 

Paul Gheorgheci, supranumit ”Criminalul cu Renault”, după ce în luna august a omorât pe o trecere de pietoni din Grigorescu doi bătrâni, a fost condamnat la 5 ani de închisoare. 

 

Conform sentinței Judecătoriei Cluj-Napoca, Paul Gheorgheci a fost condamnat la o ”pedeapsă de 5 ani închisoare. Menține stare de arest a inculpatului. Obligă inculpatul la plata sumei de 3600 lei cu titul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Obligă inculpatul la plata în favoarea părții vătămate SDN a sumei de 1640 lei chetuieli judiciare- onorariu avocațial”.

 

Conform surselor judiciare, Paul Gheorgheci și-a recunoscut vinovăția și a beneficiat de o reducere a pedepsei în baza legii micii reforme în justiție.

 

În cazul în care s-ar fi ajuns la proces, Gheorgheci ar fi riscat o pedeapsă de 18 ani de închisoare. 

 

Paul Gheorgheci a produs în seara zilei de 22 august un accident pe strada 1 Decembrie 1918, din Grigorescu. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,01 la mie. 

 

În urma accidentului, două victime, soț-soție, un bărbat de 80 de ani și o femeie de 76 de ani, au decedat. 

 

Conducătorul autoturismului marca Renault circula dinspre strada Miraslău spre strada Giuseppe Garibaldi, ajungând la această trecere pentru pietoni opturată fiind vizibilitatea de un autoturism care circula pe banda a doua în fața sa, nu a observat că pe această trecere de pietoni erau angajați în traversarea regulamentară a străzii doi pietoni, soț - soție, în varstă de aproximativ 80 de ani. Șoferul a încercat o manevră de evitare prin dreapta a autoturismului, dar i-a surprins și accidentat grav pe cei doi, după care a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens, a tamponat autoutilitara Fiat și s-a oprit în gardul imobilului de mai jos”, a explicat inspectorul Sergiu Iurian, inlocuitorul șefului Biroului Rutier Cluj-Napoca.

 

Accidentul a șocat opinia publică după ce ambulanța a ajuns cu aproape 30 de minute întârziere la acest caz.

 

Liviu Alexa a adunat banii pentru cumpărarea Ambulaței promisă pentru Grigorescu - Mănăștur

Comentarii Facebook