CRIMINAL deosebit de periculos, dat în urmărire internațională, prins la Cluj. Era căutat pentru omor, viol și răpire


Polițiștii clujeni au depistat un criminal căutat de autoritățile portugheze pentru multiple infracțiuni deosebit de grave.

La data de 17 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi a colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Galaţi, a fost depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat urmărit internaţional”, informează IPJ Cluj.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române.

Conform oamenilor legii, cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, avea emis pe numele său un mandat european de arestare de autorităţile din Portugalia pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat, fapte petrecute în luna decembrie 2014, în Portugalia.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de acesta.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Curţii de Apel Cluj în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă şi extrădării acestuia în ţara solicitantă.

Comentarii Facebook