Vineri 21 Iunie

Criminal britanic dat în urmărire internațională, prins în centrul Clujului. Pe capul său era pusă o recompensă de 50.000 lire FOTO/VIDEO


Polițiștii clujeni au identificat și reținut, sâmbătă, un infractor din Marea Briotanie, dat în urmărire internațională.

La data de 23 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple infracțiuni.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În continuare, bărbatul va fi prezentat Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Comentarii Facebook