Sambata 15 August

Crimă la Palatca! Criminalul este căutat

 

O femeie de 58 de ani a fost găsită moartă în cursul după-amiezii, în satul Palatca, din comuna Mociu.

 

La data de 04.12.2013, la ora 13:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Pălatca, judeţul Cluj, despre faptul că, în jurul orei 12:30, întorcându-se acasă, şi-a găsit soţia decedată în interiorul locuinţei, care prezenta urme de răvăşire.

 

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi de la structurile subordonate, coordonaţi de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

Poliţiştii au constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, iar în urma primelor verificări efectuate în prezenţa medicului legist pe corpul acesteia au fost descoperite mai multe urme de violenţă, posibil produse cu un obiect tăietor-înţepător.

 

Cadavrul a fost transportat la I.M.L. Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

 

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi pentru identificarea persoanelor suspecte de săvârşirea acesteia”, precizează anchetatorii.

Comentarii Facebook