Crimă într-o localitate de lângă Dej. Victima este o femeie care locuia singură - VIDEO



O crimă a fost comisă în localitatea Muncel, din apropiere de Dej, unde o femeie în vârstă a fost găsită fără suflare, cu multiple urme de violență pe corp.

Polițiștii cred că cineva ar fi intrat în casă peste femeie cu gândul de a o jefui, dar a urmat un conflict, iar hoțul a ucis-o pe femeie.

O vecină a mers joi dimineața pentru a vedea de ce nu iese din casă bătrâna și a găsit-o în casă, fără suflare, și cu un cearceaf înfășurat în jurul capului.

Principalul suspect ar fi un tânăr de 19 ani, care are bunici în Muncel. Acesta muncea cu ziua la mai mulți localnici. De altfel, și în aceasta dimineața cand a fost ridicat de polițiști, tânărul era la un vecin taia lemne, ca și cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Suspectul de 19 ani din acest caz a fost reținut și va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii susțin că suspectul a violat victima de 90 de ani, a omorât-o și apoi a furat bunuri din casă. 

Tânărul de 19 ani o cunoștea pe femeie, mai ales că a ajutat-o cu treburile gospodăriei. Femeia a fost ștrangulată de atacator.

Comentarii Facebook