Crimă într-o comunitate liniștită a Clujului. O femeie și-a omorât soţul în fața copilului. Bărbatul tocmai o externase din spital


O crimă abominabilă a fost comisă într-o comunitate liniștită de lângă Cluj-Napoca. O femeie din Dezmir și-a omorât soțul, în vârstă de 37 de ani, care tocmai a revenit acasă din delegaţie. Crima a fost comisă de față cu copilul de 3 ani.

Femeia a fost internată acum două săptămâni la Psihiatrie, având probleme psihice, dar acum câteva zile a fost externată la cererea soțului, care a semnat că este de acord să fie adusă acasă.

Vineri seara, în jurul orei 19.00, bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în curtea din spatele casei. Cadavrul a fost descoperit de un vecin.

Bărbatul omorât era marinar și acum două zile a revenit acasă dintr-o cursă lungă. Soția lui a făcut recent o criză de nervi și a fost internată la Psihiatrie, iar bărbatul a scos-o din spital, pentru a avea grijă de ea acasă. Gestul făcut i-a fost fatal. Vineri seara femeia l-a atacat prin spate cu un cuțit și l-a lăsat lat la pământ.

Vecinii spun că nu ar fi trebuit să fie permisă externarea. ”Am mai auzit scandaluri, dar nu părea să fie ceva grav. Acum nu s-a auzit nimic, numai ce am văzut că soțul vecinei este întins la pământ. Am chemat ambulanța și poliția, dar a pierdut prea mult sânge”, a spus un vecin.

Femeia a mai avut crize și în trecut. Recent a furat două mașini din sat și le-a condus pe un câmp. Ea a fost internată la Psihiatrie, iar soțul ei a revenit acasă din cursa maritimă tocmai pentru a avea grijă de ea și de copii. 

Comentarii Facebook