Copil de 9 ani din Cluj lăsat de mamă să putrezească de viu. Băiatul a fost salvat - IMAGINI ȘOCANTE


UPDATE

Cazul minorului a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Mama minorului a fost reținută pentru 24 de ore de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Aceasta va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical dintr-un apartament de pe strada Crangului. Băiatul de 9 ani era pe un pat, acoperit cu viermi și muște, fiind plin de răni infectate pe abdomen, spate și picioare. A fost dezinfectat pe loc și dus la Spitalul Municipal Dej, de unde a fost transferat la Cluj-Napoca.

Băiatul era în grija mamei, dar era crescut mai mult de bunică.

Copilul ar avea probleme psihice și nu s-a mai ridicat din pat de 3 săptămâni, spun mama și bunica acestuia. Acesta primea tratament prescris de medicul de familie prin telefon.

----------------------

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONA

Polițiștii clujeni au fost sesizați după ce un copil de 9 ani a fost transportat la spital, acesta fiind plin de necroze pe corp.

"În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej –Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni", informează IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. 

Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj.

Anchetatorii spun că minorul nu prezenta urme de agresiune, dar leziunile de pe corp nu au fost îngrijite și s-au infectat grav.

imagine (6).jpg

Comentarii Facebook