Controale pentru respectarea restricțiilor impuse de starea de alertă. Câte amenzi s-au dat


Polițiștii clujeni au desfășurat, miercuri, o serie de controale de amploare pe raza localității Câmpia Turzii, pentru verificarea respectării prevederilor legale în vederea împiedicării pandemiei de coronavirus.

La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu polițiștii Secției 4 Poliție Rurală, au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și verificarea respectării prevederilor legale în vederea împiedicării pandemiei SARS COV 2”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în intervalul orar 11.00– 13.00,  politiștii au legitimat peste 40 de persoane, iar pentru abaterile de la normele de conviețuire socială sau privind regulile de circulație rutieră, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale.

Polițiștii au depistat în trafic, în cadrul acțiunii, un conducător auto, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce efectua activități de transport persoane în regim de taxi, fără a deține documentația necesară în acest sens.

Cel în cauză a fost sancționat conform Legii nr.38/2003, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, plăcuțele cu numerele de înmatriculare, dar și cu măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pe o perioada de 6 luni.

Comentarii Facebook