Miercuri 24 Aprilie

Controale de amploare pe șantierele din cartierul Gheorgheni VIDEO



Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de controale de amploare la șantierele din cartierul Gherogheni, din Cluj-Napoca.

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Criminalistic, Serviciului Județean pentru Imigrări, jandarmi și specialiști ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au acționat pentru verificarea respectării dispozițiilor referitoare la accesul și șederea pe teritoriul României a cetățenilor din spațiul extracomunitar și a celor referitoare la sănătatea și securitatea în muncă pe șantierele de pe raza de competență”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, s-a acționat pentru respectarea prevederilor referitoare la paza bunurilor si a obiectivelor, în scopul creșterii siguranței publice. Astfel, au fost solicitate documentele referitoare la organizarea și desfășurarea pazei bunurilor, urmând a se efectua verificări suplimentare pentru a se stabili dacă se respectă cerințele minime obligatorii de securitate.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 59 de persoane care desfășurau activități pe șantiere și au fost verificate 16 utilaje și vehicule de lucru, nefiind depistate nereguli.


Comentarii Facebook