Contabila Primariei din Bontida si-a insusit 24.000 de lei din bani publici


Contabila Primariei din Bontida este cercetata de politisti pentru delapidare, abuz in serviciu, fals intelectual si abuz in serviciu.

"In baza activitatilor desfasurate si a investigatiilor efectuate de catre politisti din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Gherla s-a stabilit ca M. MIHAELA, de 35 ani, din comuna Bontida, judetul Cluj, in calitate de contabil in cadrul unei institutii publice, avand specimen de semnatura in banca, cu drept de a gestiona sume de bani din cadrul institutiei unde lucreaza, si-a insusit din gestiune suma de 24.412 lei. Aceasta si-a virat ilegal intr-un cont personal sume de bani aflate in gestiunea sa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Daniela Bolos.

Contabila primariei a mai intocmit fictiv diverse documente in numele institutiei din care face parte, incalcandu-si atributiile de serviciu, pe care le-a folosit pentru a beneficia de diverse sume de bani sub forma de recompense, pe numele si in contul sau.

Femeia este cercetata in stare de libertate pentru delapidare, abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.

Comentarii Facebook