Conflicte între vecini într-un bloc cu locuințe sociale din Cluj: „Noii locatari poluează cu fum/Ne afectează confortul și sănătatea”


Sunt conflicte între vecini într-un bloc cu locuințe sociale, închiriate de la Primărie, situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Locatarii unui apartament se plâng că vecinii, mutați recent în blocul lor, fumează intens și acest lucru le afectează negativ calitatea vieții. 

„Plângere privind poluarea cu fum de la noii locatari. Vă scriem în calitate de locatari ai apartamentului situat în Cluj-Napoca, strada Albac, pe care îl închiriem de la Primărie. 

Ne-am confruntat recent cu o problemă serioasă în legătură cu noii locatari mutați recent în blocul nostru. Acești noi locatari fumează intens și acest lucru afectează în mod negativ calitatea vieții noastre. Am încercat să vorbim cu ei, dar fără rezultat. Fumul lor intră în mod constant în locuința noastră de doar 15 metri pătrați și nu putem aerisi corect din cauza acestui aspect. 

Acest lucru ne afectează sănătatea, confortul, și este inacceptabil să ne simțim sufocați în propria noastră locuință. Vă rugăm să luați măsuri imediate pentru a aborda această problemă și pentru a asigura că regulile privind fumatul în clădiri sunt respectate corespunzător. Apreciem înțelegerea și promptitudinea dvs. în această chestiune și așteptăm cu nerăbdare o soluție rapidă și eficientă”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Se mai construiesc locuințe sociale la Cluj? Emil Boc declara în august 2022 că Primăria face ceva în privința asta și că există două proiecte mari care să-i ajute pe clujenii care „o duc mai greu”.

„Construim în continuare locuințe sociale. Avem două proiecte mari. Unul pe care Primăria îl face și construiește, cum am terminat anul trecut cele 18 locuințe sociale. Acum avem proiectul Pata 2 și Pata 1 pe care le derulăm împreună cu Asociația de Dezvoltare Metropolitană. Aici deja au fost distribuite un număr de locuințe”, declara edilul în cadrul unei emisiuni radio.

Comentarii Facebook