Conflict între un șofer CTP și o taximetristă din Cluj, soldat cu șicanări. Traficul este tot mai nebun! - VIDEO cu tot incidentul


O taximetristă a relatat cum a fost șicanată în trafic de un șofer al CTP, care a înjurat-o și chiar s-a dat jos amenințător la ea. Totul a fost filmat pe camera de pe bord. 

Sunt taximetristă pe Floresti și acest șofer de la CTP aproape că m-a omorât pe mine și pe clienta mea. În data de 10.03.2023, în jurul 13:20 - 13:40, am preluat-o pe doamna de la Vivo și am fost rugată să o duc pe strada Primăverii nr. 10. Am staționat în stația de autobuz (mai exact un picuț mai sus, am încercat să nu încurc circulația), până ce doamna s-a dus să își preieie tablourile înrămate de la un magazin.

Așteptând-o pe doamna au mai trecut cel puțin 5 sau 6 troleibuze. Nimeni nu m-a calxonat, nu m-a jignit. Au trecut fără scandal. 

După vreo 4-5 minute am văzut-o pe doamna că iese cu proprietarul magazinului, cu 6 tablouri. Până una alta, a venit troleibuzul 25 cu indicativul 301. S-a parcat fix în spatele meu, aproape lovindu-mi spatele mașinii. Între timp și claxona ca disperatul și am spus că nu îl bag în seama, că nu am chef de scandal din moment ce deja doamna se îndrepta către mine. 

M-am dat jos din mașină să deschid portbagajul mașinii și domnul nervos a coborât și a început să mă înjure în toate felurile. Între timp nu știu de unde a apărut un jandarm foarte recalcitrant, spunându-mi că mă amendează pentru staționare ( știam că nu mă poate amenda, dar nu am dat curs prostiei lui?).

În tot acest timp, domnul șofer înjurându-mă de mamă, de toate neamurile, m-a făcut proastă ș.m.d.p. 

Între timp, doamna și-a pus tablourile și am zis ca plec pentru a nu ieși scandal. Am plecat din stație către Bucium, pentru că doamna voia sa ajungă în Floresti. (Bineînțeles l-am înjurat și eu în timp ce mergeam spre mașina).

Am prins semaforul de la McDonalds pe roșu și a venit și a staționat lângă mine, după ce au plecat ceilalți participanți la trafic dânsul mi-a tăiat calea. Am ales să frânez și să nu mă apuc de nebunii. L-am depășit pentru a pleca de lângă el ca să nu se întâmple alte nebunii.

Când am vrut sa îl depășesc iarăși mi-a tăiat calea, aproape era să mă izbesc de refugiul de tramvai.

Și eu și clienta care stătea în față ne-am văzut moarte cu ochii. Noroc că sunt șofer profesionist și știu cum trebuie să mă comport cu mașina și am avut un reflex foarte bun. După toate acestea mi-am văzut de drum. El a plecat și s-a oprit în stația de la Bucium, am tras lângă el și i-am spus că am sa îl dau în judecată și am și dovezi, că am camera de luat vederi. 

Iarăși m-a înjurat și m-a băgat și m-a scos! Am plecat de pe loc și am prins roșu la semafor. După 15 secunde s-a făcut verde, dânsul a venit turbat cu troleul și mi-a tăiat calea, a ieșit din troleibuz și eu am ieșit din mașină pentru ca am crezut că o să mă lovească. După ce toate astea s-au terminat eu am plecat în drumul meu. 

Am fost la Dispeceratul CTP troleibuze, ni s-a transmis că în cazul în care facem o reclamație la ei nu au ce să-i facă. Numai să îi se dea o mustrare, maxim 5% din salariu dacă a mai avut și alte antecedente”, ne-a relatat taximetrista cazul.

Comentarii Facebook