Conflict în familie! Un minor și-a agresat tatăl, la Cluj. Bărbatul va avea nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale


Un atac violent a avut loc joi noaptea, în jurul orei 01:00 la Turda. Un minor  și-a atacat tatăl cu brutalitate folosind un topor. Bărbatul a fost rănit grav având nevoie de îngrijiri medicale de urgență iar atacatorul a ajuns la poliție, potrivit Turdanews.ro.

,,În urma cercetărilor întreprinse de procuror, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că în data de 24.08.2023 în jurul orei 01,25 în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, situat în municipiul Turda, unde locuiește împreună cu mama și tatăl său, inculpatul minor i-a aplicat acestuia din urmă lovituri cu un obiect tăietor-despicător, respectiv un topor, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 100-105 zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca.

Minorul s- a ales cu dosar penal pentru  violență în familie sub forma tentativei de omor.


Comentarii Facebook