Concertul Iron Maiden inchide partial circulatia rutiera in zona Polus. Vezi cum se va circula in zona!

 

Traficul rutier in zona Polus va fi restrictionat partial duminica de la ora 12.00 si pana dupa concertul britanicilor de la Iron Maiden. Politistii vor institui un culoar special pe care se vor deplasaspectatorii.

 

O bretea va fi instituita de la podul din Manastur si pana la centrul comercial Polus. Sensul de mers spre Floresti va fi astfel inchis.

 

"De la bretelele de coborare de pe pod inspre Calea Floresti, pana la pasarela de acces in incinta Polus se va institui o banda de circulatie separata prin garduri destinata exclusiv accesului pietonal inspre locatia concertului. Breteaua de urcare inspre str. Bucium va fi deschisa circulatiei auto in ambele sensuri de circulatie, doar pentru clientii Praktiker. Pe bretelele de coborare catre Calea Floresti, respectiv DN1E60, dinspre Cartierul Manastur, vor avea acces doar pietonii", a declarat purtatorul de cuvant al IPj Cluj, Gina Pop.

Accesul dinspre Floresti se va face de asemenea pe un culoar special amenajat de politisti.

"Breteaua de acces dinspre METRO inspre Centrul Comenrcial Polus va fi inchisa incepand cu ora 12.00, circulatia urmand a se desfasura pe DN1-E60 in dublu sens " sensurile, conform semnalizarii rutiere care va fi amplasata in zona. Pasarela de acces inspre Polus va fi inchisa traficului auto, permitandu-se doar accesul pietonilor, aceasta fiind singura cale de acces catre locatia concertului. Spectatorii care se deplaseaza catre locatia concertului din directia comunei Floresti, vor intra pe culoarul special amenajat, din apropierea Hipermarketului Metro Cash&Carry", mai spusn reprezentantii IPJ Cluj.

Concertul va fi "pazit" de 220 de politisti care vor asigura linistea in zona.

Comentarii Facebook