Un student la Horticultura in Cluj are nevoie de ajutorul nostru! Mergeti la concertul de flaut organizat astazi pentru el!


Ioan Bonda este student in anul I la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj si sufera de osterosarcom 1/3 la femurul stang.

In 2008 a suferit interventii chirurgicale la Budapesta, la clinica de Ortopedie unde i-a fost inlocuit o treime din femur cu o proteza din otel inoxidabil cimentata. Acum urmeaza tratamente oncologice cu citostatice la Institutul Oncologic Cluj.

Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, scoala de Muzica "Augustin Bena" si Grupul de initiativa basarabeana organizeaza in aceasta seara (6 iunie) de la ora 17,00 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei un concert de flaut. Artista Bonda Andreea Stefana va concerta pentru Ioan Bonda si va interpreta: Bach "Rondeau, A. Dvorak" Humoresque, L. Comes - Doua dansuri din Apuseni, V. Jianu - Pastel de toamna si Franz Schubert - Serenada. Invitat special este Zirbo Cornelius- violoncel.

Toate fondurile care vor fi obtinute vor fi donate pentru Ioan Bonda, pentru ca acesta sa isi poata continua studiile la Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook