Comandă online și vei avea produsele IKEA livrate la Punctul de ridicare comenzi din Cluj pentru 19 lei (P)


Punctul de ridicare comenzi IKEA este disponibil atât clienților individuali, cât și companiilor, pentru a le ajuta să își eficientizeze afacerea.

Un nou Punct de ridicare comenzi IKEA a fost inaugurat în centrul comercial Iulius Mall Cluj, de pe Strada Alexandru Vaida-Voevod, Nr. 53B, din Cluj-Napoca. După ce își comandă produsele online de pe site-ul IKEA sau le cumpără de la magazinul IKEA din București, clienții au posibilitatea de a le ridica personal la prețul de doar 19 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comandă) și 49 lei pentru colete Cargo (peste 30 kg pe comandă).

IKEA (2).jpeg

Întreaga procedură este foarte simplă:

1. Produsele trebuie mai întâi comandate prin intermediul magazinului online IKEA sau achiziționate la unul dintre cele două magazine IKEA din București.

2. Clienții pot alege apoi opțiunea de a ridica produsele la Punctul de ridicare comenzi din Cluj.

3. După livrarea produselor cumpărate la Punctul de ridicare comenzi, clientul primește un mesaj că acestea sunt gata de preluare și le pot ridica în următoarele trei zile lucrătoare ale Punctului de ridicare comenzi 

IKEA (1).jpeg

IKEA a deschis 6 puncte de ridicare în România, iar cel mai recent dintre acestea este cel din Cluj. Prin deschiderea acestor puncte de ridicare comenzi, dorim să aducem produsele și soluțiile IKEA și mai aproape de clienții noștri din România și să le permitem să economisească atât bani, cât și timp. Vom continua să  căutăm modalități de a face oferta noastră și mai accesibilă pentru cât mai mulți consumatori români", a declarat Violeta Neniță – Market Manager of IKEA Romania. 

Punctul de ridicare comenzi din Cluj le permite tuturor clienților să intre în posesia produselor cumpărate, indiferent de numărul acestora sau de greutatea expedierii. Dacă va fi necesar, angajații pot asista clienții atunci când vor să comande produsele IKEA online.

Punctul de ridicare comenzi din Cluj a fost deschis în martie anul acesta și va continua să funcționeze în conformitate cu toate măsurile de protecție și securitate recomandate. 

După cum afirmă reprezentanții IKEA, Clujul a fost ales ca locație a Punctului de ridicare comenzi online datorită potențialului său ridicat, dovadă fiind creșterea constantă a numărului de clienți IKEA din oraș, dar și din împrejurimi. Deschiderea Punctului de ridicare comenzi IKEA este, de asemenea, rezultatul eforturilor IKEA de a facilita și accelera disponibilitatea soluțiilor și produselor sale către cât mai mulți clienți din regiune.

Programul de lucru al Punctului de ridicare comenzi online este de luni până duminică, între orele 10:00 – 21:00.

Comentarii Facebook