Vineri 19 August

Clujul raiul drogurilor! Forțau o tânără să se prostitueze și o drogau. Mascații i-au încătușat - FOTO


Doi bărbați care se drogau și forțau să se prostitueze o tânără au fost reținuți la Cluj, în urma a trei percheziții.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au efectuat marți, 8 martie, trei percheziții domiciliare în județul Cluj, într-un dosar penal, în care se fac cercetări pentru trafic de persoane și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, înscrisuri cu valoare probatorie, 1 plic conținând substanță vegetală, verde-oliv, un plic cu substanță pulverulentă, albă, 7.500 de lei și 1.000 de franci elvețieni.

Din cercetări a reieșit faptul că bănuiții ar fi recrutat, transportat și găzduit, în mai multe hoteluri și pensiuni, din Cluj-Napoca, o tânără, de 26 de ani, pe care ar fi determinat-o să practice prostituția, în schimbul unor foloase patrimoniale.  

De asemenea, din cercetări a rezultat că sumele de bani obținute ca urmare a practicării prostituției ar fi fost folosite pentru achiziționarea de substanțe interzise.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 35 de ani și 46 de ani. 

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook