Marti 19 Octombrie

Clujul nu mai e sigur? Un adolescent de 15 ani a fost amenințat cu cuțitul în stația de autobuz pentru 5 lei


Un bărbat a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii clujeni, după ce a amenințat cu cuțitul un minor și i-a furat banii.

La data de 24.01.2018, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, a fost sesizată prin SNUAU 112, de un minor de 15 ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în jurul orelor 22:55, o persoană necunoscută de sex masculin, prin amenințare cu un cuțit, l-a deposedat de suma de 5 lei, în timp ce se afla într-o stație de transport în comun pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, unui echipaj al poliției locale şi al cetăţenilor, a identificat bărbatul de 31 ani, din municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.

Acesta a fost reţinut pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca în vederea luării unor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului.


Comentarii Facebook