Clujul împânzit de polițiști la începerea anului școlar


Odată cu începerea anului școlar, aproximativ 250 de polițiști clujeni se vor afla pe străzi, în zona şcolilor şi liceelor.

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru un început de an şcolar în siguranţă. În acest sens, astăzi, 15 septembrie, aproximativ 250 de poliţişti vor fi alături de elevi, părinţi şi cadre didactice, cu ocazia începerii unui nou an de învăţământ”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Cei 180 de poliţişti de ordine publică, 24 de poliţişti de la rutieră, 3 de la prevenire şi 39 de poliţişti de la alte structuri, vor acţiona, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona unităţilor de învăţământ.

Oamenii legii vor acţiona pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

Comentarii Facebook