Clujul găzduiește în perioada 1-3 iunie 2023, pentru a doua ediție, cel mai mare festival creștin din Sud-Estul Europei, pe BT Arena Cluj


HeartBeats, cel mai nou și așteptat concept de divertisment din România revine la Cluj, pe BT Arena în perioada 1-3 iunie. Biletele s-au pus deja în vânzare pentru cea de-a doua ediție a festivalului unde inimile bat împreună în același ritm!

Lecrae, cel mai renumit rapper creștin la nivel mondial, nominalizat de 7 ori la premiile Grammy și care a câștigat 2 premii Grammy este unul dintre artiștii renumiți internațional care vor urca anul acesta pe scena festivalului ca să facă un altfel de show!

În țara care, statistic vorbind, se plasează ca fiind cea mai religioasă din Europa, HeartBeats e primul eveniment de anvergură care se adresează aspirațiilor și stilului de viață al tinerilor creștini, conectându-se la realitățile sociale și culturale contemporane.

Organizatorii promit și de data aceasta multe surprize. Anul acesta festivalul va dura 3 zile, fiecare zi având o tematică diferită: prima zi - worship, a doua zi - pop și ultima zi - rapp creștin. Line-up-ul este unul extrem de bogat, festivalierii se vor putea bucura de 18 trupe din toată Europa cum ar fi Croația, Austria, Elveția, Irlanda, Ungaria, dar și din Israel și US. 

Pe lângă Lecrae, headlinerii evenimentului sunt: 

Tye Tribbett, care înainte de a se lansa în cariera sa de cântăreț de gospel, a cântat și a înregistrat ca vocalist cu artiști precum Faith Hill, Will Smith, Usher, Don Henley, Justin Timberlake și Sting, a fost nominalizat de 9 ori la premiile Grammy și a castigat 2 premii Grammy. Totodată revine la ediția de anul acesta, un artist care anul trecut a fost tare iubit și apreciat de festivalieri, și anume Evan Craft, unul dintre cei mai de succes artiști din muzica creștină latino de astăzi.

Festivalul este un eveniment creștin interdenominational (s-au alăturat mai multe culte creștine precum biserica lutherană și biserica greco-catolică) și oferă o experiență unică printr-o atmosferă de unitate, sigură pentru întreaga familie, unde pe lângă muzica de înaltă calitate, festivalierii vor putea beneficia și de worshopuri gratuite pe subiecte de actualitate, precum:, educație financiară, parenting, discipline spirituale, leadership, apologetică etc, cu speakeri de renume internațional (din Korea, Africa de Sud, Elvetia, US, etc), o expoziție foarte diversă și o zonă de food truck de excepție. 

Important! În cadrul evenimentului nu se vor comercializa băuturi alcoolice și produse pe bază de tutun.

HeartBeats Festival este un produs cultural inedit, un concept nou, centrat în jurul creștinismului și a unui altfel de entertainment, care invită la exprimarea libertății, a bucuriei în vremuri de nesiguranță, la speranță și unitate indiferent de confesiunea religioasă.

Evenimentul se adresează în primul rând adolescenților și tinerilor și este deschis familiilor, fiind un festival foarte prietenos cu copiii. Locația BT Arena va fi transformată într-un spațiu unde fiecare participant să se poată simți bine, iar organizatorii vor pune la dispoziție inclusiv spații de joacă dedicate copiilor între 2 și 6 ani. Accesul copiilor sub 6 ani la festival fiind gratuit. 

Festivalul este conceput ca un eveniment interdominațional, care se adresează tinerilor din România și din țările vecine. Organizatorii încurajează incluziunea și respectul reciproc, indiferent de rasă sau religie, promovând totodată, în mod activ și asumat, valorile creștine. Evenimentul nu se afiliază unui anumit cult religios și nu încurajează extremismul.

Lucian Mustață, organizator HeartBeats Festival: „Este o realizare extraordinară că putem organiza în România cel mai mare festival de Christian Pop-Rock din Estul Europei. A fost nevoie de mult curaj pentru aceasta și suntem recunoscători partenerilor care au lucrat cu noi pentru a o face posibilă. Într-o lume care ne oferă noi motive de nesiguranță în fiecare zi, unde tineri nu sunt auziti, HeartBeats este un spațiu al speranței și unității, un loc în care să ne simțim bine împreună și să celebrăm căutarea sensului personal și colectiv.

Dacă vrei să experimentezi bucuria pură timp de 3 zile pline cu muzică și distracție adevărată, te așteptam la HeartBeats Festival - locul unde inimile bat împreună în același ritm! Un eveniment marca HeartBeats Events, organizat de Asociația NOTEABOUTLIFE. 

Sponsor principal: Noodle Pack

Parteneri: OM; Hospitality Partner - Marty; Mobility Partner - Autoworld; 

Official Printing Partner - Daisler Print House; Youth Ministry International; 

Sponsori: Seatbelt, Pizza 5 colturi, 

Parteneri media: Alfa Omega TV

Bilete și informații suplimentare: heartbeats.events / entertix.ro

ig/instagram.com/heartbeatsfestival

fb/facebook.com/FestivalHeartBeats

Comentarii Facebook