Clujul bunului simț…lipsă! Cum a parcat un „bombardier” într-o parcare din Cluj: „Un cercopitec cu maieu, ochelari de soare și valoare mare”


„Bombardierii” constituie mereu un motiv de amuzament pentru toată lumea, mai ales prin prisma faptului că vor să scoată în evidență șmecheria, dar scot mereu în evidență ceea ce este mai rău și devin virali.

Clujeanul a relatat pe o rețea de socializare experiența sa cu un „bombardier” din parcarea unui magazin Kaufland, din Cluj-Napoca: „Am ajuns la Kaufland în jur de 16:30. Un cercopitec cu un maieu pe el, ochelari de soare, valoare de aia mare a binevoit să oprească cu manele forță pe acest loc. Am discutat cu securitatea de la Kaufland, mi-au zis că mai bine îmi văd de treabă, ca nu au ce să facă. La Cluj e bine flăcăi și fete” - a declarat clujeanul indignat. 

Problema „bombardierilor” clujeni care parchează cu nerușinare pe locurile rezervate persoanelor cu handicap este una arhicunoscută la Cluj, recunoscută și în reacțiile postării: „Oare parcarea cu handicap de la Vivo n-ai văzut-o?”

Comentarii Facebook