Clujul atrage hoții ca un magnet! La Iulius Mall Cluj au fost prinși trei într-o singură zi

 

Hoții își încearcă norocul în magazinele din Cluj-Napoca, atrași de centrele comerciale unde paza este asigurată mai greu. 

 

Șase bărbaţi au fost identificaţi şi sunt cercetaţi de către poliţiştii clujeni pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. Aceştia ar fi sustras haine, încălţăminte şi alimente din mai multe magazine.

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au depistat, miercuri, în Iulius Mall Cluj doi bărbaţi, de 27 de ani, din comuna Cojocna, respectiv de 18 ani, din Gherla, bănuiţi de furt. Primul şi-ar fi însuşit obiecte vestimentare, iar cel de-al doilea încălţăminte dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca.

 

De asemenea, în același mall, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie, cu sprijinul agenţilor de pază, au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 360 de lei dintr-un hipermarket.

 

Alți trei hoți au fost prinși, în jurul orei 20:00, de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie în timp ce ar fi sustras alimente dintr-un magazin situat în zona centrală a municipiului.

 

Toți sunt cercetați pentru furt.

Comentarii Facebook