Clujul are cel mai modern parc de agrement din România! Parcul Gheorgheni va fi inaugurat - FOTO

 

Parcul de la Cartodrom, din cartierul Gheorgheni, a ”înghițit” 20 de milioane de lei, dar este cel mai modern parc public pentru sport şi agrement din România.

 

Investiția a fost realizată de Primăria Cluj-Napoca şi Companiei Naţionale de Investiţii.

 

Luna aceasta Compania Naţională de Investiţii va face recepţia lucrărilor. Este vorba de o investiţie de peste 20 de milioane de lei, pe o suprafaţă de 10 hectare. Baza de agrement cuprinde mai multe terenuri de minifotbal, de baschet, de fotbal, terenuri de tenis, un amfiteatru în aer liber, o zonă de parc de aventură, o zonă de paint-ball, piste de atletism dar şi o sală unde se pot practica sporturi indoor, în principal popice şi tenis de masă. De asemenea, a fost construită o sală multifuncţională, unde pot fi organizate evenimente, destinată în principal organizaţiilor de tineret dar şi altor grupuri informale de tineri”, a explicat Ovidiu Cîmpean, reprezentantul Primăriei Cluj-Napoca, citat de Radio Cluj.

 

Folosirea parcului se va face gratuit, dar pentru a nu fi aglomerație se vor face unele programări. 

 

Cei care nu doresc să facă sport, dar vor să se plimbe prin parc, trebuie să știe că sunt amenajate alei pentru promenadă, cu arbori şi spaţii verzi.

Comentarii Facebook