Clujenii se plâng de mirosul lăsat de mașinile de gunoi prin oraș. Ce spune Primăria



Mai mulți clujeni se plâng de mirosul neplăcut lăsat de mașinile de gunoi atuncă când golesc tomberoanele.

Din mare parte din masinile de salubritate se scurge pe carosabil continul lichid al pubelelor, lasand in urma un miros pestilential si un focar de mizerie”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Curge zeama puturoasa din ele! Saptamana trecuta pe strada Buna Ziua si strazile adiacente baltea putoarea, azi dimineata pe strada Andrei Muresanu, era o duhoare insuportabila si strada groaznic de murdara, siroind aceeasi zeama puturoasa, imagini categoric incompatibile cu orice fel de titlu de capitala europeana la care tot visam!”, se mai plânge un bărbat.

Reprezentanții Primăriei susțin că au atenționat firmele de salubritate pentru a etanșa autospecialele de ridicare a deșeurilor.

Va comunicam faptul ca firmele de salubritate au fost atentionate sa ia urgent masuri in vederea etansarii autospecialelor de ridicare a deseurilor si de igienizare a zonelor unde opereaza, in cazul in care mai apar astfel de situatii precum cea semnalata de dumneavostra”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook