Clujenii nu se învață minte! Opt incendii cauzate de igienizarea IRESPONSABILĂ a terenurilor într-o singură zi FOTO/VIDEO


Pompierii clujeni atrag atenția asupra pericolelor cauzate de arderile de vegetație scăpate de sub control, aceștia intervenind în 8 asemenea cazuri doar astăzi.

Facem APEL, încă o dată, LA RESPONSABILITATE când se efectuează curățarea terenurilor prin arderea vegetației uscate. Acțiunile necumpătate pot provoca pierderi materiale însemnate sau chiar pierderi de vieți omenești!”, avertizează ISU Cluj.

În cursul zilei de vineri, 17 aprilie, pompierii clujeni au fost solicitați să intervină în opt situații, în care arderile de vegetație au scăpat de sub control. Intervențiile s-au înregistrat în localitățile Florești, Fildu de Sus, Jucu, Macicașu, Feleacu, Căpușu Mic, Muntele Băișorii și Bonțida).

De aproximativ 25 de minute (n.red. în jurul orei 21.05), a fost înregistrată ultima solicitare de acest fel, de data aceasta pentru a limita arderea scăpată de sub control, care amenința litiera pădurii și o plantație de plopi de pe raza localității Bonțida”, mai transmite ISU Cluj.

Pompierii intervin în aceste momente pentru a limitare și lichidarea acestor focare.

Comentarii Facebook