Clujenii merg gratuit cu mijloacele de transport în comun, dacă citesc o carte



Clujenii pot merge o zi gratuit cu mijloacele de transport în comun, vineri, dacă citesc o carte în autobuz, acţiunea fiind iniţiată cu ocazia Salonului de Carte Bookfest.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, gratuitatea se aplică pe toată durata zilei de vineri doar călătorilor care citesc o carte tipărită, nu şi ebook sau audiobook.

Cu ocazia celei de-a şaptea ediţii a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, campania de promovare a lecturii <>, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public (CTP), revine în sprijinul clujenilor iubitori de carte. Astfel, toţi cei care vor circula, vineri, cu mijloacele de transport în comun din municipiu, vor beneficia de gratuitatea călătoriilor dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai. Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei şi numai călătorilor care citesc o carte tipărită, nu şi ebook sau audiobook”, se arată în documentul citat.

Salonul de Carte Bookfest Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 6 – 9 septembrie la Centrul Cultural Casino din Parcul Central „Simion Bărnuţiu” din municipiu, intrarea publicului fiind liberă.

În cadrul Salonului participă peste 20 de expozanţi, printre care unele dintre cele mai importante edituri din România.


Comentarii Facebook