Clujenii dau dovadă de curaj și când sunt tâlhăriți! Cum a fost încolțit un infractor de femeia pe care încerca să o jefuiască



Polițiștii clujeni au reținut un bărbat pentru 24 de ore, după ce acesta a încercat să fure portmoneul unei femei.

Conform IPJ Cluj, la data de 15 octombrie, în jurul orei 16:40, o femeie a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Aceasta a reclamat faptul că, în intervalul 16:00-16:30, în timp ce se afla pe un mijloc de transport în comun, pe Calea Florești, din Cluj-Napoca, o persoană necunoscută i-ar fi sustras, din geantă, un portmoneu în care avea peste 2.000 de lei.

Observând că i-a fost furat portofelul, femeia, alături de alte două persoane, au fugit după hoț, iar în momentul în care au vrut să-l rețină, bărbatul sa devenit agresivv și a reușit să scape, abandonând însă portmoneul.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, agresorul a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Florești.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook