Clujenii cer modificarea marcajelor rutiere de pe Calea Turzii. VEZI ce probleme au

 

Un cititor Știri de Cluj ne-a semnat cazul unui TIR care a tăiat cu nesimțire linia dublă continuă, pe Calea Turzii, pentru a intra într-o parcare. Situația a scos la lumină una dintre problemele cu care se confruntă clujenii care locuisc în acea zonă.

 

”Este foarte adevarat ca aceasta practica este des intalnita pe portiunea Reprezentanta Dacia - Sens Giratoriu Sigma Center Zorilor, Calea Turzii, deoarece pe portiunea respectiva nu exista zone in care sa fie macar o linie discontinua (exista doar la Reprezentanta Ford dupa Lukoil).

 

De exemplu eu care locuiesc langa Reprezentata Toyota, Calea Turzii, sunt nevoit sa cobor fie pana la Ford, fie pana la sensul giratoriu de la Sigma pentru a putea ajunge inapoi la strada de langa Toyota, asta in cazul in care vin de pe str. Buna Ziua.

 

Ar fi cazul sa se modifice ceva atat in cazul marcajelor cat si in cazul trecerilor de pietoni de pe Calea Turzii”, ne-a scris Radu Bărăian.

 

Nesimțire! Cu TIR -ul pe linia dublă continuă pe Calea Turzii - FOTO

 

Dacă aveți o situație de reclamat, puteți scrie pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”, iar noi o vom face publică. De asemenea, puteți trimite și imagini de la diverse incidente inedite la care sunteți parte.

Comentarii Facebook