Clujenii care locuiesc pe o stradă din Grigorescu se simt umiliți: „Lipsa de profesionalism a celor de la Apă Someș e fără margini, locuim într-un oraș”


Clujenii care locuiesc pe strada Buzău din cartierul Grigorescu spun că se simt umiliți de cei de la Compania de Apă Someș. Oamenii au așteptat ieri o zi întreagă să li se furnizeze apa în urma unei întreruperi, însă situația nu a fost remediată în timp util.

Mai mult de atât, oamenii se plâng că asemenea întreruperi au fost dese și lungi în ultima lună și se simt de parcă ar locui într-un sat, nu în orașul în care plătesc „impozite de 5 stele”. 

„Este inadmisibil ca în secolul XXI, era digitalizării, orașul de 5 stele, silicon valley-ul IT, taxe și impozite de 5 stele să nu ai apă menajera, apă potabilă de la ora 8:30. La ora 17 nu a fost remediată aceasta situație. 

În ultima lună au fost întreruperi dese și lungi a furnizării apei menajere pe strada Buzău nr 14. Lipsa de promptitudine a celor de la Apă Someș, lipsa de profesionalism și coordonare este fără margini. 

De dimineață nu funcționează numerele de reclamații, iar de la 16 nu mai e nimeni în call-center. S-a depășit ora maximă estimată de remediere a situației 15:00. Cât să mai îndurăm umilința totuși, locuim într-un oraș, nu într-o comună sau sat”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj, trimisă în seara de luni. 

Comentarii Facebook