Clujenii care locuiesc lângă un cimitir, deranjați de zgomotul produs la înmormântări: ,,Slujbele se efectuează cu stația de amplificare și boxele”


Clujenii care locuiesc pe Calea Turzii se plâng că sunt nevoiți să fie ,,participanți activi”, fără voia lor, la toate slujbele de înmormântare desfășurate la cimitirul din apropierea locuinței lor. Aceștia susțin că slujbele sunt difuzate la boxe, volumul acestora fiind foarte deranjant pentru cei care locuiesc în zonă. 

,,Avem gard comun cu cimitirul de pe str. Calea Turzii, noi suntem vecinii de pe Cometei.Slujbele în general și slujbele de înmormântare la biserica cimitirului se efectuează cu stație de amplificare și boxele aferente date foarte tare.

Rugăm desființarea boxei care dă în parcarea cimitirului direcția str. Cometei și reducerea volumului la slujbe la un nivel decent care să nu ne afecteze viața de zi cu zi.

Boxa se afla pe lateral către spate direcția parcare, aceasta neavând nicio utilitate, decât să creeze mult zgomot, enoriașii și participantii la înmormantări intră în biserica sau în fața bisericii, în speranta ca vom reveni din nou la viata normala fara a fi participanți activi la slujbele de înmormântare”, le-a reclamat clujeanul autorităților locale.


Comentarii Facebook